Nieuwsberichten

Ontdek het cursusaanbod van HerstelAcademie Diletti

Wat is de HerstelAcademie?

In verschillende regio's in Vlaanderen vind je afdelingen van de HerstelAcademie terug. Je kan er terecht voor kortdurende cursussen die focussen op het vaardiger worden in het leven met een psychische kwetsbaarheid. Ze helpen je om actief je herstel(proces) in eigen handen te nemen en bewuste stappen voorwaarts te zetten.

Een blik achter de schermen: bekijk de video op YouTube.

Wie kan er terecht?

De HerstelAcademie richt zich in de eerste plaats op iedereen die wil werken aan zijn of haar psychisch herstel. Daarnaast staat het aanbod open voor elke geïnteresseerde burger die hieraan wil bijdragen: naasten, vrienden, familieleden en (toekomstige) hulpverleners. 

HerstelAcademie Diletti

HerstelAcademie Diletti biedt een vormingsaanbod op verschillende locaties in Leuven, Diest, Kortenberg en Tienen. De vormingen worden gegeven door een duo van een trainer met ervaringskennis en een trainer met professionele kennis, of door twee trainers met ervaringskennis.

Tijdens de lessen ligt het accent op samen leren van en met elkaar. De HerstelAcademie biedt leermogelijkheden voor studenten van alle niveaus, culturen, leeftijden, ervaringen en regio's.

Ontdek het cursusaanbod per regio

Behalve deze regionale cursussen, heeft de HerstelAcademie ook een online cursusaanbod en een cursus train-de-trainer. Inschrijven kan via de pagina van de cursus waarin je interesse hebt.

Heb je een vraag over de HerstelAcademie Diletti of het cursusaanbod? Neem dan contact op met de HerstelAcademie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Benieuwd naar meer?

Op de algemene website van de HerstelAcademie vind je heel wat informatie, alsook een overzicht van het actuele cursusaanbod. Daarnaast kan je er ook een account aanmaken, zodat je je makkelijk kan inschrijven voor allerlei cursussen. Wanneer je bovendien op de knop 'Nieuwsbrief' klikt en je regio('s) aanduidt, ontvang je regelmatig het nieuwe cursusaanbod in je mailbox.  

Voor de lancering van de campagne Te Gek!? werd er een korte video gemaakt over de HerstelAcademie die je hier kan bekijken. Een recent interview over de HerstelAcademie dat verscheen in de Zorgwijzer van Zorgnet Icuro vind je hier

De laatste nieuwsbrief van HerstelAcademie Diletti kan je hier lezen.

Nieuws uit de regio's