Nieuwsberichten

MDO: contact & checklist

Aanvraag multidisciplinair overleg

Aanvragen voor multidisciplinaire overleggen rond zorgvragers met een psychiatrische problematiek kunnen verlopen via de reguliere MDO-kanalen van de mutualiteiten en de reguliere overlegorganisatoren.

Arrondissement Leuven

  • i-mens via Kristel Jacobs: 016 78 16 59, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • i-mens via Wendy Meijer: 016 78 16 59, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • CM Vlaams-Brabant via Karolien Demedts en Melissa Panis: 078 15 34 00, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Socialistische Mutualiteit Brabant - Thuiszorgcentrum via Gwen Vernimmen: 016 30 17 95, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Holsbeek

  • Lokaal Dienstencentrum De Sprankel via Jasmien Nulens: 016 26 92 88, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Lokaal Dienstencentrum De Sprankel via Katelijne Janssens: 016 26 92 88, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie aangaande de werking en criteria van multidiscipinaire overleggen vind je op de website van het Agentschap

Klik hier voor de checklist ‘vergoedbaar overleg’.

 

Nieuws uit de regio's