Welkom bij het netwerk Diletti !

 

informatieplatform COVID 19 2.jpg

 

 

afbeelding 5

 
Welkom op de website van het netwerk geestelijke gezondheidszorg volwassenen arrondissement Leuven-Tervuren, kortom netwerk Diletti!

 

Netwerk 'Diletti', acroniem voor de projectregio 'Diest-Aarschot-Leuven-Tervuren-Tienen' wil u via deze website bijstaan in het verzamelen, updaten en bewaren van informatie met betrekking tot het samenwerken bij psychische zorg in onze regio. Binnen deze regio streeft het netwerk naar een gemeenschapsgerichte geestelijke gezondheidszorg door de realisatie van zorgnetwerken en zorgcircuits via vijf minimale functies. Maar in het Italiaans staat het ook voor 'met plezier, met blijdschap'. We willen met passie voor goede zorg meerwaarde creëren in het aanbod voor mensen met psychische noden in onze regio.
Historiek
Het GGZ-netwerk werd opgestart in 2011 in kader van artikel 107. In 2010 deden de overheden in België een oproep om een project in te dienen in kader van de hervormingen 'naar een betere geestelijke gezondheidszorg'. Meer informatie kan u terugvinden op www.psy107.be. 

   

En jij als patiënt of familie?

Ook u bent van harte welkom binnen ons netwerk! Het patiënten- en familieperspectief is onmisbaar binnen het GGZ-netwerk. Door samen de krachten, ervaringen en ideeën te bundelen proberen we het hulpverleningsnetwerk te optimaliseren en te ondersteunen op het beleidsniveau.

U kan op deze website terecht om de informatie van het netwerk te bekomen alsook te participeren in het netwerk of te zoeken naar hulp